Skip to content
Alberte Stengaard vegansk madblog logo
Alberte Stengaard vegansk madblog ballon
  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Salater
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Snacks
    • Søde sager
    • Bagværk
  • Guides
  • Personligt
  • Om mig
  • Kontakt
Menu Luk
Aftensmad - Bowls - Dips og Dressing - Frokost - Guides - Salater
Gå til opskrift Udskriv opskrift

Buddha bowl – Guide til at bygge den ultimative buddha bowl

buddha bowl opskrift

Lyst til at lave din egen smagfulde og mættende buddha bowl?
Læs med i guiden og få opskriften på hvordan du hurtigt, nemt og med få steps kan lave din egen buddha bowl. Fuld af smag, sund, hurtig og som dækker alle dine behov. Perfekt tøm-køleskabet og hverdagsmad for hele familien. Få mine 5 steps, bliv inspireret og få min bedste opskrift på mangodressing og mættende buddha bowl der smager himmelsk.

Indholdsfortegnelse Luk
1 Buddha bowl – Lækre måltidssalater i skåle
2 Buddha bowl som mætter – Guide til den ultimative bowl:
3 Guide: Byg din egen buddha bowl – 5 steps:
4 Byg din bowl – 5 steps:
5 Ingredienser i de 5 grund steps:
6 VIDEN OM – Komplekse Kulhydrater:
7 Tips og tricks til lækre, mættende buddha bowls:
8 NU der kun at sige: LET’S BOWL !!
9 Buddha bowl med mangodressing
9.1 Ingredienser
9.1.1 Buddha bowl
9.1.2 Tilbehør
9.1.3 Mangodressing
9.2 Sådan gør du
9.2.1 Buddha bowl
9.2.2 Mangodressing

Buddha bowl – Lækre måltidssalater i skåle

Buddha bowl..
Måltidssalat..
Salat bowl..
Eller “BARE”..

ALT godt kommet i en skål – Drizzlet med dressing, kerner, lir og leg!
Det ingen hemmelighed jeg ELSKER budhdha bowls! De er min absolut favorit spise! Følger i mig på Instagram ved i hvad jeg mener – Hæ hæ..
Hvorfor jeg knuselsker buddha bowl:

  • Smagfulde, sunde og mættende
  • Nemme at variere og personliggøre
  • Hurtige og nemme
  • Farverige og nærende
  • Bombe af antioxidanter, mineraler og vitaminer
  • Sjove, friske og perfekt hverdagsmad
  • Børnevenlige
  • Perfekt til stop madspild og rester
  • Yderst tilfredstillende og…
  • G.E.N.I.A.L.E !!

Buddha bowl som mætter – Guide til den ultimative bowl:

Bowl fuld af grøntsager – mættende?
JEPS – det er NETOP hele humlen ved dette indlæg!
At sammensætte en buddha bowl som BÅDE mætter, er fuld af grøntsager, protein, kostfibre OG tilfredsstiller vores sanser.
Med FÅ enkle steps kan din buddha bowl blive en måltidsalat – helt uden vi går på kompromis med smag, mæthed eller næring.

Læs med og lær de 5 steps + få mine bedste tips og tricks.
Med dem i mente kan du nemt og hurtigt sammensætte en bowl som ikke blot er farverig og smager skønt, men OGSÅ tilfredsstiller, mætter og kan udgøre et helt måltid.

Jeg GLÆDER mig til at dele den med jer og håber den vil inspirere jer til at udforske køkkenet, lege med råvarer, sammensætte smage, teksturer og opdage HVOR nemt det er at lave en mættende bowl.

Sidst i indlægget for i opskriften på min ULTIMATIVE buddha bowl med fokus på smag, næring og mæthed. Serveret med den lækreste cremede mangodressing.
Den er fast på menuen når jeg laver byg-selv-bowl til aftensmad for hele familien.

LET’S START THE BOWLING GUIDE..!

  • buddha bowl opskrift
  • buddha bowl opskrift

Guide: Byg din egen buddha bowl – 5 steps:

For at sammensætte en buddha bowl som mætter og bidrager med protein, kulhydrat og sunde fedtstoffer har jeg lavet en guide på 5 steps.
Start med nr. 1 og byg dig frem. På den måde sikrer du variation og mæthed alt imens din bowl bidrager med kostfibre, mineraler samt vitaminer.

Jeg nævner ikke mængder da vi alle er forskellige med hver vores behov. Men HUSK at få nok! Alle næringsstoffer er vigtige og bidrager med vigtige funktioner i kroppen. Udelad ikke sunde fedtstoffer eller spar på grøntsagerne. Leg i køkkenet og vær go’ ved dig selv.
Under boksen gennemgår jeg de 5 steps nærmere.

Byg din bowl – 5 steps:

  1. Basen + Komplekse kulhydrater:
    Grønne bladgrøntsager + Fuldkorns ris, søde kartofler, hel hirse mm.

  2. Grøntsager:
    Fokus på forskellige tekstur, smag og farver. Gerne 3-5 forskellige slags grøntsager.

  3. Protein:
    Bælgfrugter, tofu, tempeh, quinoa, falafler mm.
    *Kan også komme fra de komplekse kulhydrater + topping.

  4. Sunde fedtstoffer:
    Dressing, avocado, nødder, kerner mm.

  5. Topping og tilbehør:
    Syltede rødløg, hummus, bær/frugt, krydderurter, tamari mm.
    *Gerne fokus på de 5 grundsmage. Stil mod at ramme mindst 3.

  • buddha bowl opskrift magodressing
  • buddha bowl opskrift
  • buddha bowl opskrift

Ingredienser i de 5 grund steps:

Lad os dykke nærmere ned i de 5 grund steps og hvordan du nemt varierer dem:

BASE + KOMPLEKSE KULHYDRATER
Bunden i din buddha bowl bygget op af bladgrøntsager og komplekse kulhydrater (infoboks længere nede):

Base/Bladgrøntsager: Fx. Spinat, feldsalat, ruccola, kål.

Komplekse kulhydrater: Fx. Brune/sorte/vilde ris, hel hirse, boghvede, quinoa, sød kartoffel, korntyper.

GRØNTSAGER
Vælg gerne min. 3-5 forskellige med forskellige farver. Varier gerne tilberedning herunder rå, frisk, bagt, stegt og dampede. Bland gerne grove og fine grøntsager:

Grove grøntsager:
Rodfrugter: Bla. gulerod, rødbede, persillerod, selleri, pastinak.
Kål: Bla. rosenkål, broccoli, blomkål, spidskål, hvidkål.
Bælgfrugter: Bla. ærter og bønner.

Fine grøntsager:

Fx. Agurk, tomat, peberfrugt, squash, bladselleri.

Læs mere om tilberedningsmetoder HER.

PROTEIN
Kombiner gerne flere proteinkilder. Varier tilberedning og opnå lækre variationer. Rist dine bønner. Mariner og steg tofu’en eller lav dine egne falafler.
– HUSK protein kommer også fra komplekse kulhydrater, grønt og tilbehør så være ikke nervøs for at mangle hvis du “blot” har en slags proteinkilde.

Plante proteinkilder:
Bønner, linser, tofu, tempeh, quinoa, falafler, dahl, hummus, one pot, bønnebøffer, linseboller mm.

Andre proteinkilder: Erstatningsprodukter såsom “hakket” fra Naturl’i eller plantepølser.

– Jeg anbefaler proteinkilder som er mindst mulig forarbejdet men du kan bruge erstatningsprodukter hvis du gerne vil lave “kødfri”boller, plantepølser eller ønsker et alternativ til dine gamle ynglingsretter.

SUNDE FEDTSTOFFER
Er essentielle på lige fod med kulhydrat og protein. Fedtstoffer er vigtige i vores optagelse af især A- og D- vitamin, for vores hjerne, celler og generelle sundhed. Sunde fedtstoffer kommer i mange former men nogle af mine favoritter i bowls:

Sunde fedtstoffer:
Avocado, nødder, frø, kerner, oliven, tahin, peanutbutter mm.

TOPPING OG TILBEHØR
Ingen bowl uden topping! Her sparker vi på smag og tekstur som fuldender vores buddha bowl. Hav gerne fokus på de 5 grundsmage og vælg gerne minimum 3.
Dressing, knas og friske elementer er kronen på værket! Mulighederne er uendelige men vælg gerne dressing, knas og sprøde elementer Fx:

Topping og tilbehør:
– Dressing:
Tahindressing, peanutbutterdressing, appelsinvinaigrette, citronsaft, limesaft, grøn cashewdressing, mynte tzatziki mm.

– Hummus:
Rødbedehummus, linsehummus, butterbeanhummus mm.

– Knasende/sprøde/friske/syrlige elementer:
Ristede kerner, granatæble, bær, lynsyltet fennikel, syltet rødløg, sauerkraut, krydderurter, chili, forårsløg, syltet ingefær mm.

– Evt. brød, pitabrød mm.

Læs mere om de 5 grundsmager HER.

buddha bowl opskrift ingredienser

VIDEN OM – Komplekse Kulhydrater:

Kulhydrat kan deles op i simple kulhydrater og komplekse kulhydrater = Stivelse + Kostfibre.
– Forskellen ligger i hvor hurtigt de nedbrydes og dermed optages i blodbanen. De komplekse kulhydrater nedbrydes over længere tid og medvirker til stabilt blodsukker.
– Kostfibre er derimod ufordøjelige og nedbrydes i mindre grad i vores tyktarm.De er særlig gode til at bevare et sundt tarmsystem, holde os mæt længere og sikre stabil energi i løbet af dagen.

Jeg anbefaler komplekse kulhydrater (stivelse + kostfibre) som del af din buddha bowl base, da de nedbrydes langsommere, er gode for vores fordøjelse, stabilt blodsukker og kommer med mange vigtige vitaminer samt mineraler.

De forskellige typer kulhydrat:

  • Simpelt kulhydrat: Saftvand, juice, hvid pasta/ris, frugt, tørret frugt mm.
  • Kompleks kulhydrat (Stivelse): Bælgfrugter, korn, grove grøntsager mm.
  • Kompleks kulhydrat (Kostfibre): Fuldkornsprodukter, grove grøntsager, frugt, bælgfrugter, nødder, frø mm.

Mere viden findes hos Alt Om Kost.

buddha bowl opskrift

Tips og tricks til lækre, mættende buddha bowls:

  • Lav rigeligt: Vi spiser ofte mere end vi tror. Grøn mad ligger skønt i maven og mætter anderledes end hvis vi spiste bøffer, sovs og kartofler.
    Lav gerne ekstra da rester nemt kan laves til buddha bowls dagen efter og du her sparer forberedelsestid. Blot kom grønt, protein og tilbehør i separate bokse.
    Jeg bruger selv Food Prep i min hverdag og kan på den måde sammensætte en mættende bowl på 5 min.

  • Familievenligt: Bowls er genialt til store som små. Server grøntsager, protein samt tilbehør i separate skåle og lad familien selv sammensætte deres favorit.

  • Husk topping + dressing: En fuldendt måltidssalat kræver dressing og lir. Her fuldeender vi vores bowl og skaber en tilfredsstillende måltidssalat via smag og tekstur.

  • Fokus på smag: Variation er nøgleordet. Husk de 5 grundsmage og øv dig i at tilføje mindst 3 forskellige grundsmage.
    Fx. syre fra citron, bitterhed fra krydderurter, salt fra tamari, sødme fra granatæble og umami fra kartofler.
    Leg med smagene og oplev hvor lækkert grøn mad kan smage.

  • Spis efter sæson: Varier gerne dine grøntsager efter sæsonens råvarer. Jeg skriver hver måned en råvare guide så du nemt kan sammensætte din bowl med sæsonens grøntsager og frugter.

  • Brug dine rester: Buddha bowls er oplagt “reste” mad – Brug endelig en rest dahl, gryderet, linsebøffer eller andet og byg din bowl op.
    Fx. pulled portobello bowl – Opskrift HER.

  • Varier dine proteinkilder: Igen er variation nøgleordet. Anvend gerne flere forskellige proteinkilder og leg med deres tilberedning. Tofu kan fx. både steges, marineres, bages eller laves til tofu-scramble.

  • Husk farver: Vi spiser først med øjnene så giv den gas med farver. Det vækker appetitten og øger nydelsen.
    Farverige grøntsager kommer ligeledes med forskellige vitaminer, mineraler samt antioxidanter. Jo flere farver jo bedre! Stil mod mindst 3-5 farver.
    Fx. farverig vegansk sushi bowl – Opskrift HER.

NU der kun at sige: LET’S BOWL !!

1 – 2 – 3 – 4 – 5 steps og NU er du klar til at hoppe i køkkenet og kreere lækre, mættende buddha bowls. Jeg håber i kan bruge guiden, lade jer inspirere, bruge den når i mangler ide’er eller følge den slavisk. At i oplever HVOR mange muligheder der er og kun fantasien sætter grænser. Med de 5 steps vil i stå med buddha bowls der mætter, nærer og smager HIMMELSK.
Herunder finder i opskriften på min yndlingsbowl samt magisk mangodressing. Den jeg gang på gang vender tilbage til når min lillebror spørger om byg-bowl aftensmad.

buddha bowl opskrift
Udskriv opskriften Gem på Pinterest
5 fra 2 stemmer

Buddha bowl med mangodressing

Farverig, mættende buddha bowl med cremet mangodressing.
Tilb. tid40 min
Samlet tid40 min
Kategori: Aftensmad, Frokost, Måltidssalat
Antal: 2 Bowls
(Pssst, du kan ændre på antallet, så ingredienser justeres automatisk)

Ingredienser

Buddha bowl

  • 300 g sød kartoffel, i halve skiver
  • 2 dl quinoa
  • 2 dl edamamebønner
  • ¼-½ stk rød spidskål, fintsnittet
  • Spinat, skyllet
  • 2 stk gulerødder, i tynde skiver
  • ¼ stk agurk, i skiver
  • 1 stk avocado

Tilbehør

  • Linsehummus (evt. en købt)
  • Lime syltede rødløg
  • Granatæblekerner
  • Ristede kerner (Græskar + solsikke)
  • Evt. Limebåde, frisk chili, koriander
  • Evt. Pitabrød

Mangodressing

  • 1,5 dl neutral yoghurt (evt. alpro)
  • 4 spsk vegansk mayonnaise
  • ½ tsk spidskommen
  • 3 tsk karry
  • 3-4 spsk stærk mangochutney
  • 1 tsk agavesirup
  • 1 tsk æbleeddike
  • ½ stk lime, skallen (kan udelades men smager skønt)
  • 1 nip flagesalt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

Buddha bowl

  • Forvarm ovnen til 200° og klargør bageplade med bagepapir. Kom søde kartofler i halve skiver på pladen og vend med lidt olivenolie, salt og peber. Bages ca. 20-25 min.
  • Skyl quinoa og kog det efter posens anvisning. Optø edamamebønner ved at dække med kogt vand ca. 5 min. Herefter hældes vandet fra.
    Klargøres grøntsagerne + tilbehør.
  • Anret spinat og quinoa i bunden. Herefter grøntsager, edamamebønner + topping. Server med mangodressing og evt. brød.
  • Alle ingredienser kan snildt laves i forvejen og serveres kolde. Dog smager de bagte kartofler skønt varme.

Mangodressing

  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
    Smag til med karry for styrke, agavesirup for sødme og tilføj evt. lidt limesaft eller mere æbleeddike hvis der mangler syre.
  • Lad gerne dressingen trække 30 min. på køl inden servering.
    Rester kan gemmes på køl i 5-7 dage. Blot rør igennem inden servering.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr
Del indlægget med nogen du holder af
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Lignende indlæg

greenie grundopskrift guide

Greenie - guide til den bedste opskrift på...

buddha bowls

Buddha Bowl med orange tahindressing

citrongræs tofu bowl

Citrongræs chili marineret tofu bowl

foodprep vinter

Food prep guide vinter - plantebaseret køkken

Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Følg med på instagram
Open
Glædelig mandag venner🎈En af weekendens højdepunkter var edamamedippen👆🏻💚 
Jeg brugte opskriften på ærtedip fra bloggen blot med edamamebønner i stedet for + 1 spsk. tahin👌🏻 YUM! 
.
Jeg elsker den let syrlige smag fra hvidvinseddiken krydret med friske krydderurter🌱
Jeg serveret med squashstrimler vendt med limesaft, ærteskud, cashewnødder, avocado, blåbær og en grøn olie lavet på basilikum🌿
.
Edamamedippen kan bruges som tilbehør, smøres i sandwich eller som dip til grøntsagsstænger🎯
For hvem er ikke med på dip holdet?🙋🏼‍♀️❤️ Find opskriften på bloggen under ærtedip💚
.
.
.
.
.
.
.
.
#veganbowls #edamame #nemfrokost #grønsalat #edamamebeans #veganprotein  #greenbowl  #vadveganeräter 
#veggiebowl #greensalad #plantebaseret #aftensmad #veganmat #sundhverdag  #veganfood #sundhed #livsstilsændring #vegandinner #godmad #grøntsager #vegetariskmad #vegetarisk #madinspiration #vegansk #nemaftensmad #vegetarmad #nemmad #sundaftensmad #madmedmedfølelse #veganskaftensmad
Open
CHIAMARMELADE🎈👇🏻 Weekenden har været fuld af god mad og leg i køkkenet - det er mit helle🎯 
Som del af overnight oats indlægget lavede jeg en nem marmelade med chia som er skøn at bruge som topping på grød, yoghurt, ovenpå brød eller indeni en fastelavnsbolle🙊
.
Jeg elsker den er let syrlig, knaser og har sødme fra vanilje👇🏻
1 glas:
*250g frosne hindbær.
*1 appelsin, saft + skal.
*1/2 vaniljestang /vaniljepulver.
*Evt. 1-2 spsk ahornsirup.
*2 spsk chiafrø.
.
Kog hindbær, appelsinskal + saft og vanilje op i ca. 5-10 min indtil bærrene er most. Tag af varmen og tilsæt chiafrø. Rør rundt og lad stå 5 min. 
Rør godt rundt igen, kom på glas og opbevar i køleskab🥳
.
Livet er nu engang sjovere når vi topper løs🚀
Håber jeres weekend har været dejlig og i er klar til at hoppe ind i en ny uge med mig🤸🏻‍♀️❤️
.
.
.
.
.
.
.
#overnightoats #grød #køleskabsgrød 
#porridge #chiajam #morgenmad #chiafrø #veganbreakfast #efterår #vadveganeräter 
#glutenfreiessen #plantebaseret #hverdagsmad #veganmat #sundhverdag  #veganfood #sundhed #livsstilsændring #godmad #grøntsager #veganfoodspot #vegetarisk #madinspiration #vegansk #morgenmadsinspiration #whatveganseat #lækkerier #glutenfri #madmedmedfølelse #veganskmorgenmad
Open
FREDAGS FROKOST🥬 Hvordan er jeres uge gået på hjemmekontoret?💥 Min toppede i dag med en hurtig falafelsalat😎 
Jeg fandt nemlig @urtekram falafler til 10kr i @nettodk 😱 OH YES!! 
For friture ikke? Det ER godt😏
.
Det blev selfølgelig udnyttet til den lækreste hjememfrokost som i snildt kan lave både som frokost eller aftensmad gerne serveret med hummus til💪🏻
Falafelsalat:
*Spinat, sukkerærter, broccoli, agurk i strimler.
*Fennikel vendt med lime, dild og mynte🌱 (afhængig)😂
*Æble i tern, sorte oliven, avocado.
*Spicy falafler, ranchdressing fra bloggen.
*Pitabrød og evt. hummus.
.
Håber jeres fredag har været god og i er klar til weekend?🥳 
Nogle rare planer? Gåture, fastelavnsbollejagt eller bagning?🎈
.
.
.
.
.
.
.
.
#veganbowls #falafel #nemfrokost #falafelbowl #pitabread #veganprotein  #greenbowl  #vadveganeräter 
#veggiebowl #falafelsalad #plantebaseret #aftensmad #veganmat #sundhverdag  #veganfood #sundhed #livsstilsændring #vegandinner #godmad #grøntsager #vegetariskmad #vegetarisk #madinspiration #vegansk #nemaftensmad #vegetarmad #nemmad #sundaftensmad #madmedmedfølelse #veganskaftensmad
Open
Jeg drømmer om💭🎯 Pulled portobello med coleslaw og syltede rødløg🤤 Serveret som burger eller i bowl med quinoa🍔💥
.
Portobello bages, strimles og vendes med hjemmelavet barbecue sauce👀
Det frækt, det comfort food, det er fuld af power💪🏻🔥
Nysgerrig på hvordan du tryller svampe til pulled portobello😎
.
Opskriften er på bloggen, link i bio🚀
Drømme går altså i opfyldelse🤪💭
.
.
.
.
.
.
.
.
#veganbowls #pulledportobello #portobello #quinoarecipes #portobelloburger #comfortfood  #greenbowl  #veganburger 
#veggiebowl #veganburgers #plantebaseret #aftensmad #veganmat #sundhverdag  #veganfood #sundhed #livsstilsændring #vegandinner #godmad #grøntsager #vegetariskmad #vegetarisk #madinspiration #vegansk #nemaftensmad #vegetarmad #nemmad #sundaftensmad #madmedmedfølelse #veganskaftensmad
Open
SIMPELT🎈De små ting der gør forskellen, menneskerne vi har kær, smilet til vores forbipasserende, en god frokost, ja vores hverdagsmagi😌 
Selv i en tid som for alle er anderledes er dette vigtigt✨ 
. 
For mig er det vigtigt at huske på det SIMPLE❤️ Jeg har lært igennem årene at se og værdsætte det enkle, de små ting, alt det vi ofte glemmer men i sidste ende er limen i vores liv🎯
.
Jeg ELSKER at nørde med mad, finde sammensætninger der siger kapow men jeg elsker OGSÅ det simple🥑 Der hvor smagene kommer helt til sin ret og nydelsen får ekstra plads😌
.
En god rugbrødsmad smurt med flækærtehummus og toppet med feldsalat, avocado, granatæble og sorte oliven er simpelt og lækkert! Drys med lidt flagesalt og ristede kerner👌🏻
.
Husker i det simple og hvad er hverdagsmagi for jer?✨😌❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
#avocadomad #hummuslove #veganskfrokost #nemfrokost #rugbrød #frokost #madopskrifter  #vadveganeräter 
#veggiebowl #plantebaseret #aftensmad #veganmat #sundhverdag  #veganfood #sundhed #livsstilsændring #vegandinner #godmad #grøntsager #vegetariskmad #vegetarisk #madinspiration #vegansk #nemaftensmad #vegetarmad #nemmad #sundaftensmad #madmedmedfølelse #veganskaftensmad
Open
Foodprep game👉🏻🎯 Det er ingen hemmelighed at jeg er FAN!😎 Jeg drømmer om (man må godt drømme) engang at kunne gå i køkkenet med JER🌈❤️ holde workshop, have råvarerne i hænderne, kunne inspirere og give tips og tricks videre - DELE glæden⚡️ For Foodprep hjælper mig i min dagligdag på flere måder👇🏻
1. Jeg kan lave en lækkert frokost/aftensmad på 5 min. Der giver mig god energi, farver, mæthed💪🏻
2. Jeg sparer tid og tanker om “hvad skal jeg spise”🧐
3. Det bliver ALDRIG kedeligt og jeg undgår madspild da jeg snildt kan lave fx. spinatpandekager og bruge grøntresterne, som fyld. Lave en overnight oats med gulerod eller bruge bagte grøntsager i en curry🍜
.
Dette👆🏻 og meget mere skrev jeg sidste år et indlæg med mine bedste tips, tricks og hvilke køkkenredskaber jeg bruger🎯 jeg har lige opdateret det og linker i bio🚀
.
Foodprepper I eller kunne i godt tænke jer at kommer i gang?
Har i spørgsmål endelig stil dem herunder👇🏻❤️
.
.
.
.
.
.
.
#foodprep #madpakke #foodpreparation #lunchtime #veganprotein  #greenbowl  #vadveganeräter 
#veggiebowl #madpakker #plantebaseret #aftensmad #veganmat #sundhverdag  #veganfood #sundhed #livsstilsændring #vegandinner #godmad #grøntsager #veganvitamin #vegetarisk #madinspiration #vegansk #nemaftensmad #whatveganseat #goodoldvegan #joinveganvultures #sundaftensmad #madmedmedfølelse #veganskaftensmad
  • Morgenmad
  • Salater
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Snacks
  • Søde sager
  • Bagværk
  • Guides
  • Personligt
  • Om mig
  • Kontakt
Blogdesign af BloggerSpace
© 2020 - 2021 Copyright BloggerSpace
  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Salater
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Snacks
    • Søde sager
    • Bagværk
  • Guides
  • Personligt
  • Om mig
  • Kontakt