Vegansk og vegetarisk opskriftsudvikling

vegetarisk gryderet med aubergine og peberfrugt

Opskriftsudvikling med kreativitet og velsmag

Ønsker du som firma hjælp til markedsføring og annoncering af jeres produkter samt brand arbejder jeg med vegetarisk opskriftsudvikling, madfotografi, foodstyling og video.
Content du kan bruge i magasiner, e-bøger, på webshop, sociale medier mm.
Mit speciale er plantebaseret og vegansk mad, men jeg arbejder også gerne med vegetarisk mad.

Mit arbejde består i at få jeres brand/produkt repræsenteret igennem velsmagende opskrifter som emmer af gode råvarer og madglæde. Alt efter hvilke ønsker I har, jeres målgruppe og produkt vil opskrifterne tilpasses jeres behov og brandpersonlighed.

Ønsker du udelukkende foodstyling, mad- eller produktfotografi? Læs mere her.

Maden i fokus – Veganske og vegetariske Opskrifter med kvalitet og madglæde

Madglæde er fællesnævneren, når jeg udvikler opskrifter. Mad kan samle mennesker og skabe gode oplevelser. Jeg nyder at dykke ned i sæsonens råvarer og skabe opskrifter, som er gennemarbejdet og testsmagt. Hvor kvalitet og nydelse går hånd i hånd. Hvorvidt opskrifterne er egnet til nybegyndere eller mere avancerede køkkenentusiaster, sætter jeg en ære i at gøre dem letforståelige og inspirerende.

Indblik i min arbejdsproces

Hver opskrift er forskellig, og bliver mødt med en åben tegneblok. Jeg har en fast arbejdsgang, som sikrer, at jeg får skabt en gennemarbejdet opskrift fuld af velsmag og kreativitet.

 1. Research:
  Jeg researcher ideér til opskrifter med fokus på råvarer, sæson samt jeres givne ønsker.
  Afhængig af hvilke aftaler vi har, sender jeg evt. et udkast til mine ideér før jeg går videre i processen.
 2. Udvikling + test af opskrift:
  Jeg udvikler opskriften mere specifikt sideløbende med jeg tester i køkkenet. Dette er en sammenhængene proces, som foregår i køkkenet og først er færdig ,når jeg er tilfreds med opskriftens smag, konsistens og fremgangsmåde.
 3. Planlægning + indkøb:
 4. Fotostyling + billeder:
  Før billederne skydes, planlægger jeg, hvilken styling jeg ønsker med fokus på rette farver, props, komposition mm. Vi har på forhånd aftalt, hvor mange billeder I ønsker samt hvorvidt enkelte billeder evt. ønskes med og uden et produkt.
 5. Redigering af billeder:
  Jeg redigerer alle billederne i lightroom, evt. beskæring og sender dem herefter til jer i mappe.

Eksempler på vegetarisk opskriftsudvikling

Mit hovedfokus i opskriftudvikling er næring, nydelse, nærvær. Opskrifter som emmer af velsmag, giver god energi til krop og sind og kan nydes alene eller i samvær med venner og familie. Herunder er et udpluk af opskrifter skabt igennem de seneste par år.

Aftensmad – Frokost

vegetarisk opskriftsudvikling
madglæde-kogebog
madglæde-kogebog
vegetarisk opskriftsudvikling

(Klik på billederne for at se stor version)

Morgenmad- sødt – snacks – bagværk

vegansk morgenmad smoothie
vegansk chokoladekage
citronkage med marcipan
sunde spinatpandekager med havregryn med topping
vegansk morgenmad to-go
opskrift vegansk is med vanilje og jordbær
ingefærshot
Hjemmelavede ferrero rocher kugler

(Klik på billederne for at se stor version)

Udtalelser fra blog og instagram

“Hej Alberte, Med en søn der er allergisk over for mælke- og æggeprotein er det umuligt at finde æbleskiver han kan tåle – men så er det jo fantastisk at finde din side. Og dommen fra alle 4 i familien er…. at det er de bedste æbleskiver vi nogensinde har smagt – og jeg har lært at lave æbleskiver – tusind tak ( og god jul ).”

Sebastian https://albertestengaard.dk/veganske-aebleskiver/

“Hej Alberte, jeg har lavet din hummus flere gange! Jeg følger din opskrift uden ændringer. Den sidder lige i skabet- og jeg må styre mig for ikke at spise (for meget) af den med en ske 😄 Jeg fryser hummus’en i mindre portioner – det kan den også. Tak for gode opskrifter og skønne billeder!”

Marie-Louise https://albertestengaard.dk/flaekaertehummus/

“Hej Alberte. Jeg vil bare lige sige, at i dag bager jeg din fantastiske kage for mindst 20. gang 🙂 Den bedste chokoladekage!!!”

Hanne Rosehttps://albertestengaard.dk/vegansk-chokoladekage/

“De bedste dadel kugler jeg nogensinde har smagt er denne opskrift 😍🙏 Har ikke før brudt mig om dadler og bønner på den her måde, men det har ændret sig efter jeg lavede disse!”

Xeniarisbo (Instagram) – https://albertestengaard.dk/dadelkugler-med-appelsin/


“Den dressing altså døøøør over hvor lækker den er😆🤤❤️ Den MÅ alle altså bare prøve😍”

spirende_veganer (Instagram) – https://albertestengaard.dk/tahindressing-med-miso/

“TAK for mad🙏🏼 Hele familie kunne lide denne – fantastisk duft den skabte i huset og virkelig et skønt, varmt, vegansk måltid👏🏻”


trxkoegehttps://albertestengaard.dk/vegansk-lasagnesuppe/

“Kære Alberte
Tak for en helt igennem fantastisk opskrift. Jeg er dig meget taknemmelig for din grundighed og at du gør det let at gå til for os alle, så vi kan folde os ud som mesterbagere i dette, for os nye område, glutenfrie boller. Hele familien og vennerne er vilde med dine glutenfrie grovboller.”


Tina Vindbjerghttps://albertestengaard.dk/glutenfri-grovboller/

“Okay, så gjorde du det igen igen – har bagt de her lækre rødbede boller i dag, og fået dem til eftermiddags mad med mine drenge. Jeg var lidt nervøs for, om de nu ville spise dem…. MEN vi alle tre ELSKER dem, og jeg får dem ikke i fred. Jeg spiser meget mere vegansk pga. dig, og din inspiration🙏”

stinekleckahttps://albertestengaard.dk/rodbedeboller/