Indekskategori Frokost

FROKOST – Mættende og smagfuld vegetarisk frokost
Frokost er langt fra en enkel kategori hos mig. Det variere i det uendelige. Kommer an på tid, sted, muligheder og LYST. Jeg nyder ofte en stor blandet salat, fx en Buddha Bowl med orange tahindressing. Eller hvis det er varmt en rød smoothie bowl med citron chiagrød.
Frokost er lidt en skæv størrelse, men for mig handler det om at mærke efter og finde det der nærer mig bedst på selve dagen. Hvis jeg er på farten tager jeg ofte en masse grønt, frugt, rawbarer, dadler, nødder samt mine hjemmelavede sunde romkugler med bønner. De er super nærende og smager piv godt. Mad behøver ikke være besværligt for at være lækkert. Men tænkt gerne farver, samt protein, kulhydrater og fedt i måltidet. På den måde nærer du både krop og sjæl.
Gå på opdagelse i mine mange opskrifter på vegetarisk frokost som måde mætter, tilfredsstiller og giver kroppen god energi.

Grøn salat med feta

lækker grøn salat med feta

Frisk, sommerlig, grøn salat med feta, avocado og herlig sennepsvinaigrette er den perfekte salat til sommer, grill og gode stunder. Lækker sommersalat med power på smag fra krydderurter, knas fra radiser, sukkerærter samt dejlig rundhed fra feta. Prøv den bedste…