Velkommen til mit farverige univers

næring nydelse nærvær

Et STORT velkommen til MIT farverige univers!!! Jeg bobler af spænding for netop at dele DENNE blog med jer – HELE farvepaletten. Et liv i klatter.
Et univers hvor NETOP alle nuancer er velkommen. Min store passion, ja endda mission med denne blog er at sprede madglæde, farver, inspirere og skabe håb til jer der behøver.
Ønsker at klatte en masse kærlighed og glimmer jeres retning.  
Essensen er GLÆDE samt de 3 N’er. Næring – Nydelse – Nærvær.

Velkommen til mit farverige univers 1

Bloggen vil byde på 3 grupper: Madglæde – livslyst og regnbuen.  
Om det er opskrifter, farverige bowls, psykisk sygdom, holistisk sundhed eller lidt af det hele. JA, så håber jeg, DU hænger ved, så vi sammen kan skabe et forum, udveksle tanker, smil, få lysten til at hoppe i køkkenet – LEVE og NYDE livet LIDT mere farverigt.  

madglæden 

Velkommen til mit farverige univers 2

Under madsektionen vil jeg dele mine oplevelser og erfaringer med lækre plantebaserede retter. Sprængfyldt af god energi samt næring, med KNALD på farverne. Dele opskrifter på et niveau hvor ALLE kan være med, for mad skal ikke være besværligt, men skabe glæde, smil og lyst til at leve mere farverigt!  I får adgang til ALLE mine yndlingsretter, hvordan jeg får det til at fungere i en travl hverdag med indkøb, foodpreb, toppingguide, ”build a bowl” m.m.
Der vil være guides til plantebaseret kost. Fx hvordan vi sikrer nok protein? Der vil være guides til nødderne og deres egenskaber, til vitaminer, antioxidanter og MEGET mere!! 

Jeg tager jer med på MIT madeventyr, som har været alt fra proteinfreak, kulhydratforskrækket til i dag at se farver og næring fremfor tal og kcal.  Håber det kan give jer mod og lyst til at nære og nyde livet DET mere.  

livslysten 

Lysten, måske endda behovet, for at dele denne del af mit liv med dig udspringer af min egen historie. Min rejse, kamp og udfordringer i livet. 
Et liv med psykisk sygdom, livstruende spiseforstyrrelse, OCD samt angst. Jeg ønsker at nedbryde tabuer samt tale om det, der kan være svært. Jeg vil dele mine tanker, følelser og de erfaringer JEG har gjort mig igennem årene.  
Hvis du føler dig alene – skal du vide, at det er du ikke. Føler du dig ikke elsket – skal du vide: Du er ikke alene.  I dit og mit univers er ingen følelser og tanker forkerte! 
Jeg deler min rejse tilbage til livet og lysten ,og hvordan jeg i dag stadig kæmper for et mere farverigt liv. Med de udfordringer og sejre jeg vil møde – vise der ALTID er en vej. VORES vej. Jeg ønsker af hele mit hjerte at dette må blive et frirum for DIG, mig – os ALLE. Sprede en masse kærlighed, smil, grin og hverdagsglimmer – noget jeg selv har lært, betyder alverden. De små ting i livet. De ting vi først rigtig værdsætter, når vi ikke længere har dem. Til HVORDAN jeg endte her – med en blog om NETOP mad, med det største smil på læben, en styrke der siger spar 5, dadler i den ene hånd, peanutbutter i den anden. En frihed jeg aldrig før har følt. 

regnbuen

ALT hænger sammen. Krop, psyke, sind. Det ene påvirker det andet. Det holistiske menneske. Hvordan vi skaber en bro imellem krop og sind. Forståelsen for HELE os – at når vi ønsker FORANDRING i livet kan og må vi IKKE glemme hverken det fysiske eller psykiske perspektiv. Jeg har prøvet begge.  Der mistede jeg mig selv. Men NU – i arbejdet med HELE mig, er jeg på rejsen mod HELE A! 

Velkommen til mit farverige univers 3

VI må se HELHEDEN. Vi kan ikke FIXES, og det skal vi ej heller. Men vi kan arbejde med os selv, for os selv og vide, at ALT er muligt. MEN vi skal turde se regnbuen. MÆRKER både lys og mørke. Sætte os i luftballonen. Lade VORES vind guide os. Give slip på hvad holder os nede, og DER – sætte os selv FRI!  #beyou – THATS your superpower!!!  Det var de første skriblende ord fra en spændt, nervøs og GLAD Alberte.  Tøv ALDRIG med at skrive, kommentere eller tagge mig på IG, hvis I prøver opskrifter eller andet, jeg ville ÆLSKE at følge med i jeres farvepaletter.  Brug #livetskallevesifarver så kan vi følge hinandens vej til mere LIVSGLÆDE! 

Del indlægget med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments