TIP: Alle komponenter opbevares i separate bøtter for bedst holdbarhed.
Kog quinoa efter anvisning på pakken, lad afkøle og kom på bøtte. Finsnit spidskål og vend med ½ tsk æblecidereddike. Kom på bøtte. Skær agurk i tern eller skiver, kom i bøtte. Mango skrælles, stenen fjernes og kødet skæres i strimler eller små tern, vend med saften fra 1 lime. Vend rundt og kom på i bøtte.
Vælg dine favorit kerner og rist på en tør pande, når de begynder at knitre tilsættes ½ tsk. olivenolie, det vendes rundt og tages derefter af varmen. Lad afkøle, før de hældes på glas.
Klargør syltede rødløg. Avocado og babyspinat gemmes indtil brug.
Peanutbutter dressing:
Kom alle ingredienser, brug både skal og saft fra 1 lime, i en god blender og blend indtil cremet og ensartet. Laves dressingen i hånden, rives hvidløg og ingefær fint inden de tilsættes. Hæld dressingen på flaske og sæt den på køl indtil brug, den bliver blot bedre af at samle sig. Hvis den er for tyk når den skal serveres, røres den igennem med lidt vand indtil ønsket tykkelse.
Edamamehummus
Optø edamamebønner og dræn dem i sigte. Tilføj til foodprocessor sammen med resterende ingredienser. Start med ½ tsk salt og ½ dl vand. Juster løbende med mere vand indtil rette konsistens. Blend indtil du har en lækker cremet hummus. Smag til med salt, peber og måske lidt æblecidereddike hvis den mangler syre. Kom på bøtte og opbevar på køl indtil brug.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr