Lækre svampede veganske bananmuffins er den ultimative snack eller sunde dessert. Fyldt med mørk chokolade, bananer, kakao og vegansk yoghurt. Nemme at lave og kan nydes hele dagen.
5 fra 8 bedømmelser
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 12stk
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse25 minuttermin
I alt35 minuttermin
Ingredients
½dlsojamælk med vanilje
1tsk citronsaft
3stkbananer
1dlvanilje yoghurt
100grørsukker
130ghvedemel
35gkakaopulver
2tskvaniljesukker
1tskbagepulver
½tsknatron
1nip salt
100ggrofthakket mørk chokolade
Tilberedelse
Forvarm ovnen til 180° varmluft. Klargør muffinform med 12 forme.
Bland vaniljesoya og citronsaft og sæt til side ca. 10 min. (Her skabes "kærnemælk")
Mix i skål mel, kakao, vanilje, bagepulver, natron samt salt og sæt til side.Hak chokoladen groft.
Blend bananer (ca. 300g), vaniljesoya, yoghurt samt sukker til en lind masse. Tilsæt de tørre ingredienser (ikke chokolade). Blend kort, kun lige indtil det er ensartet og ingen klumper er tilbage.Vend grofthakket chokolade i. (Gøres nemmest i skål)
Fyld hver muffinform ca. ¾ op med muffindej.Bag i ca. 18-22 min. Indtil en tandstik kommer ren ud fra midten.Lad afkøle 10 min. i formen før de flyttes til rist og afkøler.
Nydes lune, kolde og er skønne dagen efter.
Opbevar i lufttæt beholder, køleskab eller frys for længere holdbarhed.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr