Skøn salat til sommerens grill aftener. Frisk, sprød og serveret med cremet ranchdressing samt knasende kokosbacon.
5 fra 1 bedømmelse
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 4personer
Tilberedelse10 minuttermin
I alt10 minuttermin
Ingredients
Salat
1håndfuldspinat
½stkspidskål
½stkagurk
½bundtradiser
15stkcherrytomater
100gfriskbælgede ærter
3stilkeforårsløg
1stkavocado
½bundtdild
½bundtpurløg
½dlgræskarkerner
Kokosbacon(opskrift i boks herunder)
Ranchdressing
1dlneutral yoghurt
50gvegansk mayonnaise
1spskcitronsaft
1tskdijonsennep
1fedhvidløg
½bundtdild
½bundtpurløg
¼tskflagesalt
Friskkværnet peber
1nippaprika
Tilberedelse
Salat
Varm en lille pande op til høj varme med græskarkernerne. Når de begynder at poppe tilsættes ½ tsk. olivenolie og lidt flagesalt og de rystes godt rundt. Sluk for varmen og sæt til side.
Anret på stort fad spinat i bunden. Massér fintsnittet spidskål med lidt æbleeddike ved at bruge dine hænder til at kramme det indtil det falder let sammen. Vend spidskålen med finthakket dild og purløg (gem resten til dressingen) og anret ovenpå spinaten.
Skær agurken på langs og fjern kernerne med en lille ske. Snit agurk og radiser fint.
Skær tomaterne i halve, bælg ærterne og snit forårsløget fint. Anret agurk, radise, tomater og ærter på fadet. Skær avocadoen i skiver og anret.
Drys med græskarkerner, kokosbacon og server med ranchdressing.
Ranchdressing
Pres hvidløg og fintsnit purløg samt dild. Rør alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.Savner du lidt sødme kan du tilsætte ½ tsk. agavesirup.
Lad dressingen trække 30 min. på køl inden servering. Rester kan opbevares på køl 3-5 dage. Rør inden brug da den ellers kan skille.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr