Tænd ovnen på 200° varmluft og klargør bageplade med bagepapir. Vend blomkål, rødløg samt squash med lidt olivenolie samt karry. Bag i 20-25 min indtil let møre og gyldne. Klargør imens one pot gryden.
One Pot
Varm en stor gryde op og tilsæt lidt olie. Svits kort løg og hvidløg. Tilsæt chili, karry, koriander og spidskommen og rist kort af.
Tilsæt herefter de resterende ingredienser og lad gryden simre 15-20 min. Rør gerne undervejs så quinoaen ikke brænder på. 1-2 gange er nok.
Tag de bagte grøntsager ud og vend i gryden sammen med oliven. Lad retten simre 3-5 min indtil gennemvarm og cremet. Smag evt. til med agavesirup for sødme, lime for syre samt tamari for salt.
Server med ønsket tilbehør.
Retten kan gemmes på køl 3-5 dage eller fryses ned og tages op.
Noter
*Har du ikke limeblade kan du evt. tilsætte lidt revet limeskal til retten. *Madfløden kan snildt erstattes med kokosmælk.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr