Sprød, smagfuld og farverig quinoasalat med sennepsdressing kan nydes alene eller som tilbehør. Mættende og sund salat der er hurtig at lave.
5 fra 1 bedømmelse
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 4personer
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse35 minuttermin
I alt45 minuttermin
Ingredients
Dressing
2spskolivenolie
1spskbalsamico
1spskagavesirup
1spsk grov sennep
1tskdijon sennep
1fedhvidløg
Salt, friskkværnet peber
Quinoa salat
1,5 dlquinoa
3mellemstorerødbeder
½stkrød spidskål
1stortæble
1stkrødløg
1stkavocado
½dlristede hasselnødder
Tilberedelse
FORBERED RØDBEDER: Start med at tænde ovnen på 200° varmluft og beklæd bageplade med bagepapir og rør dressingen sammen.Skræl og skyl rødbederne grundigt og skær dem herefter i skrå tern eller mundrette stykker. Kom på bageplade og vend med ½-delen af dressingen. Bag i ovnen indtil let sprøde og møre, ca. 30 min. Vend gerne rundt i rødbederne halvvejs.
FORBERED RÅVARER: Kog quinoa efter anvisning på pakken og sæt til side. Snit spidskål fint, gerne på mandolinjern og tilføj 1 tsk æblecidereddike og kram det let sammen så det bliver blødt. Skær rødløg i tynde både, æble i små tern og hak dine hasselnødder groft.
SAML SALATEN: Når alle komponenter er færdige samles salaten. På ønsket fad eller skål start med spidskål og quinoa nederst. Herefter de bagte rødbeder, æble, rødløg og slut af med avocado samt hasselnødder. Hæld resten af dressingen over og server. TIP: Ønsker du mere lækkerhed, top da ligeledes med smuldret god feta.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr