Sprød lækker müsli med frø, kerner og nødder. Mættende mysli som passer perfekt på yoghurt eller med mælk og friske bær.
5 fra 3 bedømmelser
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse30 minuttermin
I alt35 minuttermin
Ingredients
250ghavregryn
75ggræskarkerner
50ghørfrø
50gsolsikkekerner
100ghasselnødder
90gsmørblok
50ghonning
½tskflagesalt
100gmedjool dadler
Gojibær
Tilberedelse
KLARGØR: Start med at tænde ovnen på 190° varmluft og klargør bageplade med bagepapir. Vej havregryn af og fordel jævnt på bageplade. Vej græskarkerner, hørfrø og solsikkekerner af og fordel ovenpå havregryn. Hak valnødder groft og fordel ovenpå kerner/frø. Skær meget tynde skiver af din smørblok (fx. lurpak eller naturli smørblo'k). Fordel jævnt på din mysli, drys med flagesalt og drizzle med honning. Frygt ikke, vi roder i det senere så alt fordeles. Skær medjooldadler i små tern og sæt til side, til senere brug.
BAG MYSLI: Sæt din mysli i ovnen og giv den ca. 15 min. Tag bradepanden ud og vend godt rundt så den smeltede smør fordeler sig i både havregryn og kerner. Sæt tilbage i ovnen og giv den 5-10 min. indtil næsten færdig. Tag din mysli ud igen og fordel dadler over. bag ca. 5 min. indtil din mysli er sprød og dejlig gylden. Lad afkøle på bageplade og vend herefter med ønsket mængde gojibær. De kan udelades men giver et dejlig bid og let syrlighed.
SERVERING OG OPBEVARING: Nyd granola på yoghurt, til mælk eller ovenpå grød. Opbevares i lufttæt beholder ved stuetemperatur, gerne lidt køligt.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr