Sprøde lækre gulerodsdeller med få simple ingredienser, er nemme at lave og smager som en drøm. Grøntsagsdeller med gulerod er perfekt som snack, tilbehør og sammen med cremet tahin-yoghurt dip.
Ingen bedømmelser endnu
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 8stk
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse10 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredienser
350ggulerod
1lillerødløg
2fedhvidløg
2tskharissa(eller sriracha)
1tskspidskommen
½tskkoriander
2stkæg
Salt, friskkværnet peber
60ghvedemel
Tahin yoghurt dip
150gneutral yoghurt
30glys tahin
½stkcitron
1-2tskharissa(eller sriracha)
2tskagavesirup
Salt, friskkværnet peber
Tilberedelse
FORBERED: Riv gulerødder og kom i skål, snit rødløg fint og riv hvidløg, kom i skål med øvrige ingredienser. Rør alle ingredienserne til gulerodsdellerne sammen. Farsen skal være sammenhængene, men må gerne være ret fugtig.
STEG GULERODSDELLER: Varm en pande op til middel varme og tilsæt smør/olie. Form deller og tryk dem flade. Steg gulerodsdellerne 2-3 minutter på hver side. Fortsæt indtil alt fars er brugt og tilføj nyt fedtstof per omgang. Jeg fik 8 stykker ud af portionen.
TAHIN YOGHURT DIP: Start med at røre tahin med skal og saft fra citron. Tilføj derefter harissa samt agavesirup. Tilføj derefter yoghurt lidt af gangen så din tahin bliver rørt godt ud i hele portionen. Smag til med salt og peber og evt. ekstra syre fra citron.
SERVERING: Nyd dine gulerodsdeller med rigelig dip on the side, i en burger eller som del af aftensmaden eller madpakken.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr