Sprøde grøntsager vendt i cremet grøn dressing med rigelig krydderurter, parmesan, cashewnødder og et godt spark syre. Salaten er nem at lave og perfekt som tilbehør eller som dip med tortillachips.
5 fra 1 bedømmelse
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 4personer
Forberedelse20 minuttermin
Tilberedelse10 minuttermin
I alt30 minuttermin
Ingredienser
Grøntsager
1lille hoved spidskål
1stkagurk
½bundtpurløg
2-3stænglerforårsløg
Evt. 1 bundtasparges
Evt. ½dlristede græskarkerner
Grøn cashew dressing
60gcashewnødder
40gfrisk spinat
30gfrisk basilikum
½bundtpurløg
2fedhvidløg
1lilleskalotteløg(eller 1 stk forårsløg)
1spskkapers
40gparmesan
1stkcitron(skallen og saften)
1spskhvidvinseddike
3spskolivenolie
1tskflagesalt
½dlkoldt vand
Tilberedelse
FORBERED: Kom cashewnødderne i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå i blød 10 min. og dræn dem herefter for vand.
GRØNTSAGER: Snit kålen fint, gerne i små firkanter. Kom i stor skål. Skær agurk i små tern, forårsløg i tynde skiver og hak purløg fint. Kom alt i skålen med spidskål.
CASHEW DRESSING: I en god blender hæld alle ingredienser til dressingen og blend indtil du har en helt cremet og smuk grøn dressing. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere hvidvinseddike for syre.
SAMLING AF SALAT: Hæld dressingen over dine grøntsager og vend godt rundt indtil alt er fordelt. Lad gerne trække lidt så dressingen trænger ind i grøntsagerne. Nyd som tilbehør, i sandwich eller haps med tortillachips.Ønsker du mere bid og knas i salaten, snit 1 bundt asparges til salaten og top med ristede græskarkerner.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr