Cremet lækker fetadip med hytteost er den perfekte dip til alt fra sandwich, bruschetta eller som tilbehør til salater og bagte kartofler. Nem fetacreme som store og små vil elske.
Ingen bedømmelser endnu
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 1portion
Forberedelse10 minuttermin
I alt10 minuttermin
Ingredienser
200ghytteost 4%
150gfeta
3spskolivenolie
½stkcitron
2spskagavesirup
1fedhvidløg
2tskæblecidereddike
Salt, friskkværnet peber
Figen vianigrette
1spskfigenmarmelade
1spskbalsamico
1spskolivenolie
Friskkværnet peber, flagesalt
Tilbehør
½stkvandmelon
Frisk basilikum og mynte
Tilberedelse
TILBERED: Kom alle ingredienser i en lille blender/minihakker, brug både skal og saft fra ½ citron. Blend indtil glat og cremet. Skrab evt. ned af siderne et par gange undervejs. Vi ønsker en silkeblød konsistens. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra æblecidereddike for syre.
FIGEN VINAIGRETTE: Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
SERVER: Fordel fetadip på et fad og læg stave af vandmelon (eller andre grøntsager/frugter) top med figenvinaigrette og frisk basilikum samt mynte.Smager også himmelsk som spread på brød, til bagte grøntsager eller i en sandwich.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr