Lækker og nem dadelkonfekt med chokolade og marcipan. Skøn til jul og med mange muligheder for variation.
5 fra 3 bedømmelser
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 8personer
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse30 minuttermin
I alt35 minuttermin
Ingredients
15stkstore bløde medjool dadler
100gmarcipan
120gmørk chokolade
60gmini snebolde
60gdronninge mandler
Flagesalt
Tilberedelse
KLARGØR: Start med at rive marcipan, smelte chokolade samt hakke topping i grove stykker. Fjern stenen fra medjool dadler og bred dem ud på et stykke bagepapir. Kom et nyt stykke bagepapir ovenpå og rul det helt fladt til en samlet firkant. Dine dadler skal gerne være bløde nok til de klistre sammen og skaber en form for "bund". Se video med fremgangsmåde HER.
SAML DADELKONFEKT: Fjern det øverst stykke bagepapir og fordel marcipan over din dadelbund. Tryk evt. ned så det er godt fordelt. Hæld den smeltede chokolade over og fordelt jævnt. Drys med det samme med toppings samt flagesalt. Sæt på frys 20-30 min. indtil dadelkonfekten har sat sig. Skær ud i ønsket størrelser. Opbevar på køl 1-2 uger.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr