KLARGØR INGREDIENSER: Start med at koge perlebyg efter anvisning på posen. Når færdigkogt, hæld overskydende vand fra og skyl under koldt vand. Forbered citron-syltede rødløg så de kan nå at trække. Brug den henviste opskrift men udskift lime med citron og æblecidereddike med hvidvindseddike.Snit spidskål fint og kom i skål, kram kålen med en lille smule æblecidereddike så den falder let sammen og bliver blødere.
KLARGØR BROCCOLI: Du kan vælge enten at bruge broccoli rå, her laver du små buketter og tilsætter til din skål med spidskål, er dit broccoli meget stort, brug da kun ½ hoved. Ønsker de den lidt tilberedt, kommer du bukketterne i stor skål, overhælder dem med kogende vand hvor de står 2-3 min. Dræn dem herefter og skyl under koldt vand. Tilsæt til skålen med spidskål
Snit persille fint og vend med spidskål og broccoli. Skær æble i både eller tern.
FORBERED DRESSING: Rør alle ingredienser sammen eller ryst dem i et syltetøjsglas indtil homogen og lækker.
SAMLING AF SALATEN OG SERVERING: Find ønsket skål eller fad frem og fordel først spidskål-broccoli, perlebyg og 1/2-delen af dressingen. Vend let sammen. Top med æble, feta, citron-syltede rødløg, ristede nødder og lidt ekstra persille. Hæld resterende dressing over og server.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr