PRES OG MARINER TOFU: Start med at presse tofu fri for overskydende væde. Dette gøres nemmeste ved at vikle din tofu ind i et rent viskestykke og placere et tungt objekt ovenpå, fx. en tung gryde eller bøger. Lad presse 15 min. Forbered imens din marinade og forvarm ovnen til 210° varmluft.
TOFU TILBEREDNING: Rør marinade sammen ved at blande olie, soja, farin, tomatpure, fintrevet hvidløg og krydderier. Smag til med salt og peber. Når din tofu er klar brækkes den i større mundrette stykker, hellere lidt større end for små. Tofu vendes med marinade indtil alt er dækker og placeres på stål bageplade smurt med lidt olie eller en bageplade med bagepapir. Bag først 15 min. tag ud og vend forsigtigt, men godt rundt, bag herefter 10-15 min igen indtil sprøde og lækre. Forbered imens tilbehør.
TILBEHØR: Start med at klargør lime-syltede rødløg så de når at marinere. Snit spidskål og sæt til side. Skræl mango og skær i små tern og kom i skål, skær ligeledes agurk i små tern og vend med mango + skal og saft fra 1 lime. Skær avocado i skiver, rød chili i tynde skiver og varm dine tortilla.
SERVERING: Top dine tortilla med creme fraiche, spidskål, mango-agurk, marineret tofu og slut af med lime-syltede rødløg og chili. Ønsker du mere snask kan det hele toppes med chili mayo.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr