Klargør grøntsager: Fjern kernehus og skær peberfrugt i kvarte, skyl squash og skær i skiver enten runde eller del din squash på midten og skær skiver på langs. Kom i stor skål.
Klargør marinade ved at røre resterende ingredienser sammen og hæld over grøntsager og vend rundt til alt er dækket. Lad dine grøntsager marinere ca. 30 min. ved stuetemperatur eller gerne på køl natten over.
Grill grøntsager: Du kan enten vælge at grille dine grøntsager på grill/grillpande eller i ovn, jeg anbefaler grill/grillpande hvis muligt. GRILL / GRILLPANDE: Varm grillen op til middel-høj varme og grill dine grøntsager 3-5 min. på hver side. Bruger du grillpande skal du evt. give dem 5-10 på hver side indtil grillstreger kommer og de er let møre. OVN: Forvarm ovn til 220° varmluft gerne med med grillfunktion oveni. Placer grøntsager på bageplade og bag 20-30 min. indtil møre og grillet. Vend grøntsagerne halvvejs. TIP:Der er grøntsager til ca. 4 sandwich. Resterende grøntsager kan gemmes på køl 2-3 dage, bruges i salat eller blot spises som snack med hummus.
Grøn sandwich
Skær flute over og start med ærtepure på bunden, herefter grillet squash, avocado, citronrødløg, babyspinat og smør toppen med grøn pesto inden du ligger den sammen. Nyd med det samme eller pak ind til madpakken dagen efter. TIP:Ønsker du vegansk version - Læs med i tips og tricks i indlægget.
Rød sandwich
Skær flute over og start med peberfrugt hummus, herefter mozzarella i skiver, peberfrugt skåret i strimler, rucola og smør toppen med rød pesto inden du ligger den sammen. Nyd med det samme eller pak ind til madpakken dagen efter. TIP:Ønsker du vegansk version - Læs med i tips og tricks i indlægget.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr