Sprøde let syrlige jordskokker med tvist af dild og sødet med æblemost. Perfekt til salater og tilbehør.
5 fra 1 bedømmelse
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 1glas
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse1 timet
I alt1 timet10 minuttermin
Ingredients
3-4stkjordskokker, i tynde skiver
1dlæbleeddike
1dlæblemost(ell. juice)
2spskrørsukker
1tsksennepskorn(kan udelades )
½tsksorte peberkorn
Frisk dild
Tilberedelse
Start med at skrubbe jordskokkerne godt, evt. brug en lille kniv til at få "knolde" væk.Er de meget beskidte kan de skrælles.
Snit dem i meget tynde skiver, gerne med mandolinjern og kom i ønsket glas. Tilsæt dild.
Kog eddike, æblemost, sennep samt peberkorn op i en gryde. Hæld over jordskokkerne og skru låg på.Kommes på køl og trækker gerne min. 1 time inden brug.Kan holde sig på køl 1-2 uger.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr