Hak hvid chokolade fint og kom i skål, sæt til side. Bring fløden til kogepunktet, og hæld over den hvide chokolade. Lad stå 1 min.
Rør med dejskaber fra midten og bliv ved indtil al chokoladen er smeltet og cremen samler sig. Afhængig af chokolademærke kan den skille lidt. Stavblend og sæt herefter på køl indtil hel kold.
Når din hvide chokolade fløde er afkølet tilsætter du citronskal, saft og vanilje. Pisk med elpisker indtil den er fluffy og sætter sig. Dette kan tage 5-10 min. Sæt cremen på køl ca. 2 timer eller natten over. Du kan bruge den direkte, men den er ikke hel ligeså stabil. *Indtil dette step kan gøres dagen i forvejen. Jeg anbefaler du sætter den på køl, da det gør den mere stabil i din pandekage lagkage.
Samling af pandekage lagkage:
Drys med lidt sukker på ønsket fad og læg herefter en pandekage. Smør først et tyndt lag marmelade på pandekagen og herefter hvid chokoladeskum. Fortsæt indtil du når toppen. Top øverste pandekage med lidt hvid chokoladeskum og masser friske bær. Drys evt. med lidt flormelis lige inden servering og server gerne pandekage lagkagen med ekstra bær.*Du kan lægge din lagkage sammen om morgenen og nyde den om aftenen. Pandekage lagkagen er bedst samme dag.
Opbevar eventuelle rester i lufttæt beholder på køl.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr