Start med at koge beluga linserne efter anvisning på posen. Rist solsikkekernerne på en tør pande indtil de tager farve samt forbered ranchdressing og kom på køl.
Snit fennikel, bladselleri, skalotteløg og pære fint på mandolinjern og kom i skål. Kan gøres i hånden, men det nemmere med mandolinjern.
Rør vinaigretten sammen og vend sammen med fennikel salaten. Vend godt rundt og lad det trække på køl 10-15 min.
Efter køl vendes finthakket dild, kapers og de kogte beluga linser i salaten.
På ønsket fad anrettes ruccola i bunden, herefter fennikel salat og til slut jordbær samt ristede solsikkekerner. Server med ranchdressing.
Rester af salat + dressing kan holde sig på køl 2-3 dage.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr