Lækker, mættende og nem quinoa salat med edamamebønner, feta og avocado. Skøn og simpel salat som tilbehør eller hurtig måltidssalat.
Ingen bedømmelser endnu
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 4personer som tilbehør
Forberedelse15 minuttermin
Tilberedelse5 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredienser
1dlquinoa
150gedamamebønner
1stkagurk
1stkrødløg
1bundtdild
1stkavocado
100gfeta
1dlgrønne oliven
Dressing
1spskgrov sennep
1spskbalsamico
1spskagavesirup
2spskolivenolie
Salt, peber
Tilberedelse
FORBERED: Start med at koge quinoa efter anvisning på pakken og optø edamamebønner. Skær agurk i små tern og finsnit rødløg i tynde både. Hak dild fint og skær avocado i skiver.
DRESSING: Rør dressingen sammen af grov sennep, balsamico, agavesirup, olivenolie samt lidt salt og friskkværnet peber.
SALAT: I skål eller fad fordel quinoa, edamamebønner, agurk, rødløg og avocado. Vend med dild og dressing. Top med oliven samt smuldret feta.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr