Fluffy, bløde pandekager med græskar, proteinpulver og varme krydderier er sunde, mættende og den perfekte snack eller morgenmad.
Ingen bedømmelser endnu
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 8stk
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse10 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredienser
180ggræskarmos
2stkæg
½stkcitron, skallen
1spskahornsirup
½tskvaniljesukker
1tskkanel
½tskkardemomme
½tsksalt
20gvanilje proteinpulver(Se indlæg for hvilke jeg anbefaler)
40ghavregryn
1tskbagepulver
Smør til stegning
Tilberedelse
FORBERED: I skål kom græskarmos, skal fra ½ citron, æg, ahornsirup, krydderier, proteinpulver, havregryn samt bagepulver. Med stavblender, blend indtil du har en glat og jævn dej. Den må gerne virke lidt tyk i konsistensen. TIP:Se indlæg for klargøring af græskarmos.TIP: Du kan ligeledes klargøre dejen i en lille blender.
STEG PANDEKAGER: Varm en slip-let pande op til middelvarme, min står på 6-7 stykker ud af 9. Lad panden blive godt varm inden du tilføjer smør. Fordel dejen i små klatter, jeg har ca 3-4 pandeakger pr. omgang og steg pandekagerne indtil de begynder at boble, vend og steg færdig. Tilføj nyt smør og gentag indtil du har brugt al dejen. Jeg får 7-8 pandekager ud af portionen.
SERVER: Nyd pandekagerne med banan, ahornsirup, vaniljeis, yoghurt, friske bær og/eller karamel. Du kan også nyde dem som de er.Pandekagerne kan gemmes på køl i en lufttæt beholder hvor de holder sig friske 3-5 dage, de smager skønt kolde.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr