Nem og lækker mangosalat er skøn tilbehør til asiatiske retter, i wraps eller salatbowls.
Ingen bedømmelser endnu
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 4personer
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse5 minuttermin
I alt10 minuttermin
Ingredients
1stkmango
1stklime
2stkavocado
1stkrødløg
Friske krydderurter
Tilberedelse
KLARGØR: Start med at skære top og bund af mango og herefter ned langs siderne så du for skrællen af. Skær ind til kernen så du står tilbage med 4 stykker mangokød. Skær herefter dem i tynde strimler eller små tern hvis du foretrækker. Skær avocado halt over og del den. Fjern stenen og med en ske tag kødet fra hver halvdel ud og skær i små tern.
BLAND SALATEN: Kom mango og avocado i skål og riv skallen fra lime over, gerne på microplaine og herefter saften. Vend rundt så alt er dækket i limesaft.
SERVERING: Fordel din mango-avocado blanding på fad eller tallerken og top med rødløg, frisk mynte eller koriander.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr