Frisk jordbærsalat med feta, ærter og asparges er den skønneste sommersalat som tilbehør til grill og på buffetborde.
Ingen bedømmelser endnu
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 4som tilbehør
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse5 minuttermin
I alt15 minuttermin
Ingredients
1 bundtasparges
50gbabyspinat
2håndfuldeærteskud
½stkagurk
1dlfriskbælgede ærter
150gjordbær
80gfeta
Ristede kerner
Vinaigrette
1spskgrov sennep
1tskdijonsennep
1spskhonning
1spskhvidvinseddike
1spskolivenolie
Tilberedelse
KLARGØR RÅVARER: Start med at vaske dine asparges og skær bunden af. Varm en pande op til middelvarme med lidt smør og sauté i ca. 5 min. imens du ryster et par gange. Tag af varmen og krydre med lidt flagesalt og peber. Lad afkøle imens du forbereder resten.Agurk deles på langs og skæres i tynde skiver, ærter bælges så du har ca. 1 dl friske ærter. Jordbær skylles og skæres i kvarte. Rist dine favoritkerner på en tør pande, lav gerne en stor portion så du har til næste gang du laver salat.
VINAIGRETTE: Kom alle ingredienser i en skål og rør godt sammen indtil din vinaigrette er homogen. Alternativ ryst den sammen i et gammelt syltetøjsglas.
SAMLING AF SALAT: På ønsket fad fordel babyspinat, ærteskud, agurk og fordel ⅓ af dressingen. Skær asparges i mundrette stykker og fordel derefter over salaten sammen med ærter, jordbær og smuldret feta. Fordel resten af dressingen og afslut med ristede kerner samt lidt friske krydderurter.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr