Sund, sprød og nem grønkålssalat. Jordskokker bagt i ovn, revet rødbede, søde æbler, syltede jordskokker samt en cremet grønkålspesto og ristede græskarkerner. Perfekt tilbehør samt frokostsalat.
5 fra 1 bedømmelse
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 2personer
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse30 minuttermin
I alt40 minuttermin
Ingredients
4-6stkjordskokker, vasket og skåret i kvarte
100ggrønkål, i store stykker
Olivenolie
1-2stk rødbede, revet
1stkæble, i tynde skiver
Frisk dild, hakket
Syltede jordskokker(Opskrift ovenover)
Grønkålspesto(Opskrift herunder)
Ristede græskarkerner
Tilberedelse
Forvarm ovnen til 200° og beklæd en bageplade med bagepapir.
Vend de klargjorte jordskokker med lidt olivenolie, peber og flagesalt. Bag dem i ovenen ca 25-30 min. indtil møre.Tilsæt grønkål i store stykker, vend rundt og bag yderligere 5-10 min indtil grønkålen bliver sprød og tager let farve.
Anret revet rødebede, jordskokker samt grønkål på fad og vend med dild samt 2 spsk syltede jordskokker.Top med æble, græskarkerner samt grønkålspesto.
Server salaten med ekstra syltede jordskokker, grønkålspesto samt græskarkerner.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr