I ønsket beholder med låg kom chiafrø (2 spsk. = 20g), plantemælk, vanilje og citronskal. Rør rundt og sæt til side i 10 min. Efter 10 min. rører du godt igennem så alle chiafrø er svulmet op, ikke klumper sammen men er fordelt i mælken. Sæt låg på og kom på køl min. 2 timer eller over natten. *Du kan snildt lave chiagrød til flere dage. Chiagrøden kan holde 2-3 dage på køl uden topping. Blot dobbelt eller tredobbelt denne portion, eller lav i separate bøtter klar til at tage med to-go.
Dagen efter røres yoghurt i grøden så den bliver lækker cremet. Du kan tilføje mere efter smagspræference.
Top efter ønske, fx. friske bær, yoghurt, kompot, hjemmelavet lemoncurd, ristet kokosflager og nødder.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr