Lækker morgenmad med revet gulerod, skønne krydderier som holder dig mæt længe. Laves dagen før og perfekt som morgenmad to-go. Sund, nem og lækker morgenmad.
5 fra 2 bedømmelser
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 2portioner
Forberedelse10 minuttermin
I alt10 minuttermin
Ingredients
Overnight oats
60ghavregryn
100gfintrevet gulerod
2spsk chiafrø
2spskrosiner
1spskkokosmel
½stkcitron
1 tskvaniljesukker
2tskkanel
¼tskmuskatnød
½tskkardemomme
½tskingefær
3dlplantemælk
1dlyoghurt neutral
Topping
Yoghurt
Blåbær
Ahornsirup
Valnødder
Chokoladeknapper
Tilberedelse
Alle ingredienserne til grøden undtagen yoghurt blandes godt sammen, brug skallen og saftenfra ½ citron. Sættes på køl natten over eller minimum 3 timer.
Morgenen efter røres yoghurt i, suppler evt. med mere til ønsket konsistens.
Fordel i 2 glas, skåle eller bøtter og top med ekstra yoghurt, frugt/bær og nødder. Vent evt. med at toppe nr. 2 hvis den først spises dagen efter.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr