Sushi behøver ikke betyde fisk - Her får du en farverig sushi bowl med ALT det bedste fra Sushiens verden. Tangsalat, sorte aromatiske ris, koriander, syltet ingefær og alverdens sprøde grøntsager. Fuldendes med den cremede wasabi mayo,. Nyd bowlen til frokost, aften. Lav gerne en stor portion og hav med på madpakke. Sushi salat er en skøn hverdagsret.
5 fra 4 bedømmelser
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 2Personer
Tilberedelse20 minuttermin
I alt1 timet20 minuttermin
Ingredienser
2dlsorte ris
1tskrisvineddike
1nipsukker
150gedamamebønner
¼stkrød spidskål
2stkgulerødder
5stkradiser
½stkagurk
1stkmango
1stklime
1stkavocado
1dltangsalat
4spsksyltet ingefær
2spskristede sorte sesamfrø
Til Servering
Wasabi avocado mayo(opskrift i boks herunder)
Koriander
Limebåde
Rød chili
Forårsløg
Evt.Tamari og sød chilisovs
Tilberedelse
Start med at koge de sorte ris efter anvisning på pakken og vend herefter med risvineddike samt sukker (dette kan udelades). De frosne edamamebønner optøs ved at hælde kogende vand over, lade stå ca. 5 min. og herefter dræne i sigte.
Snit spidskålet fint på mandolinjern og kram det snittede med 1 tsk. æblecidereddike. Snit gulerødder og radiser i skrå skiver, skær agurk halvt over, fjern kerner og skær i skiver. Befri mango fra skallen, skær i tern og vend med saften fra lime.
Anret i 2 skåle først grøntsager, herefter ris samt edamamebønner. Afslut med tangsalat, syltet ingefær, avocado samt ristede sesamfrø. Pynt med koriander, forårsløg samt frisk chili.
Server med Wasabi avocado mayo samt ekstra tilbehør.
Noter
*Kog gerne de sorte ris i god til og vend med marinaden, de smager endnu bedre kolde.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr