Vegansk risengrød uden mælk er fyldig, cremet og har samme autentiske farve og nem at lave. Top med kanelsukker og smørklat eller leg med chokolade og myntesukker.
I tykbundet gryde, bring vandet i kog. Når vandet koger tilsættes grødris, som koges med 2-3 min.
Tilsæt mandel- og rismælk og lad grøden komme i kog. Skru ned for varmen og lad grøden småkoge i 35-40 min. indtil risene er møre og grøden dejlig cremet. Husk at rør jævnligt så grøden ikke brænder på.
Smag til med salt. Ønsker du en endnu mere cremet konsistens kan du tilsætte lidt fløde eller kokoscreme.
Server med ønsket topping. Grøden kan holde sig på køl 3-5 dage og smager ligeledes skønt kold.
Kanelsukker
Rør sukker og kanel sammen og server til grøden. Opbevar i lufttæt glas.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr