Forbered: Tænd ovnen til falafler efter anvisning på pakke, eller følg de instruktioner de anbefaler. Klargør dressing og sæt på køl indtil brug.
Grøntsager: Skyl squash og lav "spaghetti strimler" med et juliennejern. Alternativt skær tynde skiver eller tern i hånden. *Se tips og tricks for andre muligheder.
Skær fennikel halvt over og snit fine skiver, gerne på mandolinjern. Kom i skål og vend med saft og skal fra ½ lime. Vend herefter finthakket dild og mynte i sammen med fennikel.
Skyl sukkerærter og blancher dem i skål med kogende vand 1-2 min. og kom herefter i sigte. Del broccoli i små buketter og damp dem i gryde 2-3 min. så de stadig har bid. Skær æble i små tern og vend med saft fra den resterende ½ lime.
Servering: Lun falafler og pitabrød efter anvisning og server med grøntsager, dressing, avocado samt ristede sesamfrø. *Er der grøntsager i overskud kan du nemt komme dem i opbevaringsboks. Tag den evt. med på madpakke dagen efter. Falafler kan ligeledes gemmes og nydes kolde. Kom evt. lidt dressing i en bøtte og tag med ved siden af.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr