Græskargrød er den skønneste efterårsgrød der varmer, smager skønt og samtidig indeholder gode fibre og grønt i grøden. Top med dine favoritter, jeg kan særdeles anbefale vaniljeyoghurt og ristede nødder.
Tilføj alle ingredienser til en lille gryde undtagen plantemælk, brug blot skallen fra ½ appelsin. Kog op, og når grøden begynder at samle sig tilsættes mælken. Kog sammen indtil cremet konsistens opnås.*TIP:Se indlæg hvordan du nemt laver hjemmelavet græskarmos.
Top med bla. yoghurt, æble, bær, nødder samt kakaonips.Kun fantasien sætter grænser. Har du pekannødder er det særdeles godt sammen med græskar.
Noter
* Hokkaidomosen tilberedes på forhånd ved enten at bage et hokkaidogræskar, herefter skrabe kødet ud til mos.Kan ligeledes befries fra skallen, skæres i tern og dampes møre.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr