Sund, cremet grønkålspesto. Lavet med ristede græskarkerner, persille, chili samt krydderier. Perfekt spicy, syrlig og sød. Kan bruges til salater, i wraps, pasta og meget mere.
5 fra 1 bedømmelse
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 1glas
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse5 minuttermin
I alt10 minuttermin
Ingredients
30ggrønkål, blade uden stilk
30gpersille
½stkcitron, skal + saft
2spskhvidvinseddike
1spskoregano
½stkgrøn chilipeber(10 g)
2-3fedhvidløg
4spskolivenolie
30gristede græskarkerner(ell. pinjekerner)
½tskflagesalt
Friskkværnet peber
4-5spskvand
evt. 1spskagavesirup
Tilberedelse
Alle ingredienser undtagen vand kommes i en lille blender. Blend indtil pestoen er cremet, skab evt. ned af siderne løbende. Juster konsistensen med vand.
Smag til med salt, peber og evt. agavesirup for lidt sødme.
Kom i lufttæt glas og sæt på køl indtil brug. Kan fint holde sig 4-5 dage på køl.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr