Lækre sprøde, sur-sødlige rødløg med hint af appelsin er den eneste opskrift du behøver til at pifte maden op. Du vil ALTID have et glas på lager.
4,8 fra 5 bedømmelser
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 1glas
Tilberedelse10 minuttermin
I alt10 minuttermin
Ingredients
3stkrødløg
1 tsksennepskorn
½dlvand
1dlæblecidereddike
1stkappelsin
3spskrørsukker
1stklaurbærblad
½tsk peberkorn
Tilberedelse
Syltelage
Kom sennepskorn samt vand i en lille gryde og lad det koge ca 3 min. Dette kan udelades men giver ekstra smag. (tilføj stadig vand)
Tilsæt skal og saft fra appelsin, eddike, sukker, laurbær og peberkorn til gryden og giv et kort opkog, indtil sukkeret smelter.
Syltede rødløg
Skræl rødløgene og snit dem meget fint, gøres bedst på mandolinjern.
Kommes på glas hvorefter lagen hældes over. Låget skrues straks på, hvorefter rødløg trækker. Stil gerne i køleskab og vent ca 3 timer før de er klar. *TIP: De kan snildt lynsyltes, giver blot mere rå samt stærke rødløg.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr