Lækre, fluffy små pandekager med spinat og havregryn. Skønne til morgenmad, som snack eller i madpakken, for både voksne og børn.
Ingen bedømmelser endnu
Klik på stjernene for at bedømme opskriften 🚀
Antal: 6stk
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse10 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredients
80gæblemos
50gfrisk spinat
100gmælk
1spskolie
¼tskkardemomme
¼tskkanel
½tskvaniljesukker
50ghavregryn
50ghvedemel
½tskbagepulver
¼tsknatron
1nipsalt
Tilberedelse
BLEND: Æblemos, frisk spiant, mælk, olie, krydderier og havregryn blendes sammen indtil flydende. Bland mel med bagepulver, natron og salt og tilsæt. Blend kort, kun lige indtil dejen er samlet og lækker cremet. Den skal være som en tyk pandekagedej. Har du ikke en blender kan du bruge en stavblender, blot sørg for alt bliver blendet godt, så du står med en homogen og lækker pandekagedej.
STEG: Varm en god slip-let pande op til middelvarme, tilsæt evt. lidt kokosolie. og steg pandekagerne 2-3 min. på hver side. Læg på rist, og fortsæt med resten af dejen. - Se video med fremgangsmåde her.
SERVER: Nyd pandekagerne friskbagte med dit yndlingstilbehør, fx. yoghurt, banan, friske bær og nødder/chokolade mm. Pandekagerne er også gode kolde og kan opbevares i lufttæt beholder 2-3 dage på køl, lun evt. på brødrister. Pandekagerne kan med fordel fryses ned og tages op på dagen de skal spises, så bevares deres fugtighed bedst.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville ELSKE at se dine kreationer! Tag mig endelig med @albertestengaard og brug evt. #albertestengaard så jeg kan følge dit madeventyr