Annonce

Sæson & Mad Plakater til køkken og hjem

Det er SÅ stort endelig at kunne lancere projektet jeg har arbejdet på i næsten 1 år.
Sæson og Mad plakaterne. Det føles stort, surrealistisk og nervøst endelig at skulle dele dem. De er en del af mig, min madglæde og kreative væren.

Hele fundamentet bag bloggen samt mine sociale medier er drømmen om at skabe madglæde. At lukke jer ind i verden med farver, nydelse, lyst og nærvær. Til maden, jer selv og at kunne dele den med dem i holder af.

Jeg brænder for at tage jer med i køkkenet, lege med råvarer og vise at plantebaseret mad er fuld af farver, nydelse og mæthed. Sæson og mad plakaterne er en del af denne drøm. De blev til i min glæde ved ALT det planteriget kan.

For mig var noget af det vigtigste plakater i god kvalitet til en fair pris. Jeg har derfor lavet samarbejde med plakat designer Simon Holst, hvor plakaterne sælges igennem. Plakterne kan bestilles i diverse størrelser med mulighed for at tilkøbe rammer, som i ser på produktfotos herunder. Rammer fåes i forskellige farver, passer perfekt og er nemme at hænge op.

Plakaterne er delt op i 2:
Sæsonplakater og madplakater.

Sæson plakaterne er en legende og farverig rejse i de 4 sæsoner. På bloggen har hver sæson 4 indlæg, med hver tilførende måneder. Her dykker vi mere detaljeret ned i hver enkelt måneds råvarer, hvor jeg kommer med ideér til opskrifter, anvendelse samt tips og tricks. Find alle månederne her.

Jeg håber i vil gå på opdagelse i plakaterne, tage børnene med, prøve nye råvarer og bruge indlæggende på bloggen til at blive guidet og inspireret til at gå i køkkenet. Lave alt fra salater, gryderetter, smoothies og søde sager.
Plakaterne er skabt med kunst i tanke. Lad dem være en inspirations kilde, og ikke en perfekt og udtømmelig liste. Om du bruger dem som kunstnerisk værk eller som en invitation til at undersøge videre, håber jeg de vil sprede farver og glæde i jeres hjem.

Find alle plakaterne til salg her, eller klik direkte på produktbillede og kom til den udvalgte plakat.

Vinter & forår

vinter sæson plakat
Vinter Sæson Plakat
forår sæson plakat
Forår Sæson Plakat

Sommer & Efterår

sommer sæson plakat
Sommer Sæson Plakat
efterår sæson plakat
Efterår Sæson Plakat

Mad plakaterne er udvaglte opskrifter og tilhørende billeder igennem tiden. Hvor planterigets farver og glæde stråler helt igennem skærmen. De er planterigets svar på foodporn, og der er alt fra søde sager til grønne bowls imellem. Plakaterne i denne sektion har alle en tilhørende opskrift i ville kunne dykke ned i og genskabe i eget hjem. Opskrifterne er enten at finde på bloggen eller instagram. Lad os sammen bringe madglæde ind i stuer, køkkener og vigtigst af alt hos os selv.

Find alle plakaterne til salg her, eller klik under hvert billede og kom direkte til den udvalgte plakat.

Salater og Bowls

forårssalat mad plakat
Forårssalat Mad Plakat
salater mad plakat
Salater Mad Plakat
fennikel salat mad plakat
Fennikel Salat Mad Plakat

Søde sager

crepe mad plakat
Crepes Mad Plakat
pandekager mad plakat
Pandekager Mad Plakat
flødeboller mad plakat
Flødeboller Mad Plakat
jordbærtærte mad plakat
Jordbærtærte Mad Plakat

Morgenmad & drikke

chiagrød mad plakat
Chiagrød Mad Plakat
smoothies mad plakat
Smoothies Mad Plakat

frugter

appelsin mad plakat
Appelsin Mad Plakat